Versleutelde verbindingen scannen

Na installatie voegt Kaspersky Endpoint Security een Kaspersky-certificaat toe aan de systeemopslag voor vertrouwde certificaten (Windows-certificaatarchief). Kaspersky Endpoint Security gebruikt dit certificaat om versleutelde verbindingen te scannen. Kaspersky Endpoint Security omvat ook het gebruik van systeemopslag van vertrouwde certificaten in Firefox en Thunderbird om het verkeer van deze programma's te scannen.

De onderdelen Webcontrole, Mail Threat Protection en Web Threat Protection decrypten en scannen netwerkverkeer van geëncrypte verbindingen die met de volgende protocollen tot stand zijn gebracht:

In deze sectie

Versleutelde verbindingen scannen inschakelen

Vertrouwde rootcertificaten installeren.

Versleutelde verbindingen scannen met een niet-vertrouwd certificaat

Versleutelde verbindingen scannen in Firefox en Thunderbird

Versleutelde verbindingen uitsluiten van scannen